Saturday, May 3, 2008

Woot? Voldtatt?? :)

Må bare først og fremst nevne noe vennenen mine gjorde på natt til første mai i Sverige :D Haha. Klarer ikke la vær å le x) Joda. En jeg kjenner fikk meg til å bli med henne og noen gutter hjem til de,, men joa. Jeg stakk. Gadd ikke være der ;s Men siden hu var så drita så visste ikke ho hvor jeg stakk av.. Jeg fant meg noen kompiser og stakk på en fest like i nærheten^^ Vennene mine ble selvfølgelig drit redde for meg. Noe som jeg blir glad for:D Men uansett. De fortalte at de hadde ringt meg noe som ikke kom frem på tlf'en min ;O (Huska å slå +47 først?) Og siden jeg ikke tok tlf så gikk de til politiet og fortalte at jeg hadde drukket og hadde blitt med 3 gutter. Gav de nr mitt, adressa mi, navnet og hvem veit? xD Så når jeg stakk ned til stan med kompisene mine så stoppa en politibil og to damer tok tak i meg og liksom rista skikkelig på meg x) Haha. Spurte hvor jeg hadde vært ect. Om de guttene hadde gjort meg noe.. Voldtatt kanskje? x) Og at vennene mine lette etter meg og var redde for at jeg hadde blitt kidnappa x/.. Joa. Sa jeg hadde snakka med de noe som jeg ikke hadde gjort og de slapp meg :D Ble redd jeg ;o Haha. Usaklig innlegg? Care :D

Yeah! Endelig kommer sol og varme^^ Og nå har jeg også fått svar av Hove! Fikk jobb og greier, men ennå ikke fått vite hva jeg skal jobbe som -.- Men ja, skal bli digg :)) Norwegian wood, Hove og Åmåls Blues festival på meg i år da ^^, Hva skjer så? Til høsten av tar jeg jo turen til USA. Campen er i Michigan, men jeg har ennå ikke fått familie -.- Uansett så høres campen tjovt ut! :) Jeg gleder meg!!
Mener dette er en øy jeg skal være på 3 elr 5 dager av campen?^^


Var forresten i Oslo å smakte på sushi for første gang x) Kan ikke si at det er noe jeg bestiller fremover x) Jaja^^ Noen liker det jo!

Så er det jo mai måned da -.- Vi liker russen, gjør vi ikke?:)

4 comments:

  1. Nå høres det ut som at alle vennene dine kontakta poletiet. Men jeg og Kristine var faktisk smarte å lette litt førs. Nja, måtte bare si det. x)

    ReplyDelete
  2. Haha, ja. Sant :D Jeg så meldingen din og stakk til stan x) Man trenger vel ikke befinne seg på et sted hele tiden -.-

    ReplyDelete
  3. Du er heldig som skal på Hove! Jeg har såå lyst til å dra!

    Håper du får vertsfamilie snart. Er spent på hva slags familie du får, hvor du havner henn og sånt :)

    ReplyDelete
  4. Jeg veit :D hehe x)
    Er det flere som er :O
    :D

    ReplyDelete

Thank you!