Monday, November 15, 2010

Usher = never again

Hm, vil ikke si at jeg aldri ville dratt paa en Usher konsert igjen, men om jeg matte betalt eller kunne velge noe annen saa, Nei takk! Forst og fremts saa synger denne duden bare om sex and what not. Har bare hort to sanger av han som faktisk er ganske bra, men ble veldig skuffet over konserten. OG, ikke for aa glemme saa var det ingen staaplasser?? What? Men egentlig synes jeg det var litt genialt. Slipper folk aa pushe paa en hele tiden. Under konserten fikk jeg ogsaa se underdelene til en mann som satt foran meg.... Bare dro ned buksa han.. Ikke det beste synet... Men til at konserten var gratisk saa blir konserten en smule bedre. Terningskast 3!

Selve Las Vegas turen var ganske koselig. Surra rundt i byen, limo og fem stjernes hotellrom, DIGG! Fikk kjop noen ting her og der, men ble ikke ferdig med aa juleshoppe, men tar turen til Salt Lake etter Thanksgiving med Slader. Blir sikkert bedre da :)


Men naa tar jeg kvelden. Slader spiller Halo Reach med Mitch saa orker ikke vente paa at han skal kjore meg hjem :p G'night!




1 comment:

Thank you!