Thursday, December 31, 2009

Happy New Year!

Ville bare ønske alle der ute et godt nytt år! :)
Må gå. Skal spise og kose meg masse! Tilbakeblikk fra året som har vært kommer senere :))

Saturday, December 26, 2009

God Jul!

Kanskje litt sent, men beklager det store fraväret. Har skjedd så mye i det siste at jeg har ikke fått tid til å blogge eller gjort noe annet enn det jeg virkelig må. Öving på russerevy, skole, ferie, juleshopping og julaften x2 (:)) og ikke for å glemme så er dataen min ödelagt. ugh. Oh well slikt er livet. Men nå er det virkelig ferie! Har hatt det veldig koselig i ferien og nyter den fult ut. hehe. Dette var virkelig en ferie jeg trengte. Til februar drar jeg også til London, en julegave jeg fikk fra bestevenninden min (som skal dekke mer enn bare denne julegaven da). hehe. Så nå må jeg virkelig skaffe meg en jobb!

Her er noen bilder fra lille julaften :)!



Ordner på kvaliten senere. :)

Sunday, December 13, 2009

Juleshoppe

I dag tok vi en tur til Ski for å tå i gang litt shopping, men endte heller med at jeg kom hjem med gave til bare 3 stk av maaange. Men jeg fant da noe. hehe. Skal til Oslo til tirsdagen så får nok kjøpt noen flere julegaver da også og så håper jeg på tur til Karlastad denne uken med søstrene mine! Men ikke nok med at jeg ikke fikk kjøpt til så mange, men så trodde vi også at bilen vår hadde blitt stært. Søsteren min som hadde kjøpt mye orket ikke å gå runt med alle posene så vi bestemte oss for å gå og legge posene i bilen når vi fant ut at bilen var borte. Den stod ikke der vi hadde parkert den. Etter at hjertet nesten hadde ramlet ut fant vi ut at vi var i feil etasje. Snakk om å være “blond” hehe.

Så var vi også en liten tur hos den andre søsteren min for å gratulere Nathaniel med dagen som var 10.12 og hadde selfølgelig med oss en gave som gjorde susen! Bilder blir lagt opp i morgen.

barn 017

Did i do something wrong?

86A01ED2798FC68529981C9190C743F9

Wednesday, December 9, 2009

Nyheter!

Har dere lest i avisene i dag? Kan hende det har stått der en stund, men nå viser det seg at det er en gigantisk isfjell som har løsnet fra Antarktis som visstnok skulle være 19km lang og 8km bred, og på vei til Australia? Nesten litt skummelt i å med at de sier at den pleide å være 400km, men har delt seg opp i mindre biter. Er det virkelig globaloppvarming som har skylden i dette eller er det bare oppskrytt?

is

Og når vi likegreit er innpå nyheter så har vel alle hørt om “det mystiske lyset?” Kort sagt, tror dere at det er en russisk rakett som har blitt skutt opp selv om de nekter for dette, elr tror dere kanskje at vi endelig har fått kontakt med ytre? Se videoen her!

Og for å ikke glemme så kommer Obama til Norge i morgen. Ser ut som om det er litt mye stress, men Norge har fått lov til å bare stille et spørsmål som jeg synes er litt drøyt. ugh. Oh well, følg med i morgen!

random 596007

Selv har dagen gått ganske fort. Hadde fremføring i særemnet i dag som gikk utrolig bra (så i hvertfall slikt ut på læreren min som fortsatte å gi meg ros etter timen:)). Så takk til Sveinung som fikk meg til å faktisk jobbe med særemnet i går! haha. Men nå skal jeg kose meg med pepperkaker og lese til Historie! Skal gjøre det bra på prøven i morgen som jeg så vidt aner om hva er om nå. lol

Wish me luck!

Sunday, December 6, 2009

Amerikansk jul.

Det skal nok bli litt annerledes i år med at jeg ikke skal feire jul i USA, men det kommer også til å være utrolig koselig å feire julen hjemme sammen med familie! Må si det var annerledes når jeg jeg feiret jul i UT også. hah. I dag tok jeg en liten tur til Sverige for å bli helt ferdig med julegavene til de folka som bor i USA så nå kan jeg sende de i morgen. Eneste ulempen er at jeg må betale 600kr ekstra for å sende :( Men det er jo jul! Neste uke får jeg nok starte med å kjøpe julegaver til de her hjemme. Har ikke fått tatt meg tid ennå. sukk. Uka fremover ser ikke ut til at jeg får gjort noe før helgen, men da tar jeg turen til Oslo med mami og søster! Alltid koselig! 

Bilde0497

Men nå skal jeg pakke noen julegaver! :)

86A01ED2798FC68529981C9190C743F9

New Moon!

Endelig har jeg tatt meg tid til å se New moon, og må si at jeg ble veldig imponert. Synes de hadde gjort en god jobb med denne filmen i forhold til den første. Selvfølgelig synes jeg bøkene er mye bedre, men New moon var faktisk bedre enn forventa. hehe. :) Og hvem synes ikke Jacob er finere enn Edward !?!

new_moon_jacob_black_poster

Team Jacob!

86A01ED2798FC68529981C9190C743F9

Saturday, December 5, 2009

Pepperkaker.

Akkurat nå befinner jeg meg i Sverige hvor jeg har sovet over fra i går. Alltid like koselig å besøke søsteren og tante barna mine. hehe. I dag bakte vi pepperkaker som en alltid tror er like gøy, men etter det første brettet er det faktisk litt kjedelig, men så godt det blir :)

ocknov 001 ocknov 0033

86A01ED2798FC68529981C9190C743F9

Thursday, December 3, 2009

College.

UCLA!

I dag har jeg vel egentlig vært ganske flink med at jeg har ryddet rommet og snart fått på plass et nytt skap. Trengte virkelig et større et. Elrs sliter jeg jo veldig med å finne ut hvor jeg skal gå på skole i USA. Det står gjennom Hult og UCLA. Hult er kjent for å være en utrolig bra business school, men UCLA er jo kjent for miljøet sitt og det har en del å si for meg. Blir jeg skolelei så blir jeg der til noe har forandret seg. Siden norsk skolesytem kun handler om fag så blir det litt kjedelig i lengden, man må ha noe som gjør det gøy ved skolen som sport, konkurranser, "idol aktige greier" osv. Det som får at man faktisk har lyst til å gå på skolen! Det savner jeg ved norske skoler :) Akkurat nå står jeg å vipper til UCLA fordi det også er veldig nærme Utah hvor jeg bodde før. Hvor deilig hadde det ikke vært å hatt noen å dratt til på thanksgiving, jul, bursdager etc etc om jeg ikke drar hjem så klart. Burde jeg dra tilbake til USA?

Tuesday, December 1, 2009

Fullmåne og lite søvn.

Fikk litt lite søvn i går kveld. Kan vel ha noe med at det var fullmåne i går. Og det er ikke noe myte om at jeg sover dårlig når det er fullmåne, det er rett og slett fakta. Og gjett hva. Man skulle nesten tro at jeg tok en soldans i går før jeg la meg for i dag tittete sola frem. Minusgrader med sol er alltid like koselig. Det eneste som mangler er at det ikke er snø og at solen går ned alt for tidlig. At man må tilbringe hele dagen i et rom med fire vegger å gjøre oppgaver er kjedelig. Sukk. Vel, dagen startet jo egentlig med engelsk heldagsprøve og i å med at jeg ikke skjønte noe av den første oppgaven og er ganske sikker på at at svaret mitt var ganske random så håper jeg at jeg skårer høyt på de andre oppgavene :) Heh! I morgen ser skoledagen ganske rolig ut så har god tid til å gjøre andre ting hjemme i dag enn lekser. Deilig! Nå henger jeg også litt etter. Har ikke fått meg en sjokoladekalender så tror jeg skal ta turen ned på butikken i morgen å kjøpe meg en. Alltid greit med litt sukker på starten av dagen! :D

n530196362_1655633_1129

Bildet er tatt fra julaften i fjor da jeg åpnet julestrømpa mi! :)