Tuesday, March 31, 2009

You've been on my mind since i woke up today



Yeah, so i passed my learners permitt, så nå er jeg i full gang med kjøringen :) I morgen skal jeg sikkert kjøre 3 timer og så skal jeg ned til lørdan igjen. Får vel lappen om godt en mnd. Gleder meg skikkelig. Slipper jo hele det opplegg greiene i Norge så japp :) Wish me luck! Denna uka har vel egentlig ikke vært no spess. Om mandan så fikk jeg en honor roll, yeah det er faktisk i går :D Fordi jeg hadde straight A's ^^ Må si jeg ble kalt nerd en stund, menmen :) Heller det enn dum. haha. Ok, så jeg har ikke stort å si. Ville bare si at jeg passed the test and i got a honor roll from school :) Thats pretty cool! Elrs i dag har jeg hengt sammen med Tyician :) Vi feiret at jeg passed the test med sånn kake dings greie x) Det var fun :) Han er RÅ!

Music: Sum 41, gosh been a while since last time

Sunday, March 29, 2009

Boys Like Girls

Dagen startet med at Kristin, Ashley og jeg dro ned til St. George for å møte Jessica. Vi skulle jo på konsert :) haha. Dro ned på mall'n for å shoppe litt, men jeg som ikke hadde noen planer om å kjøpe no endte med å ikke kjøpe no. Stoked elr? ^^ Etter det satt vi oss ned for å ete kina mat :) Sånn kinamat som er i eske. hehe. Mens vi satt i vår egen verden og snakket om Harry Potter, ja faktisk Harry potter, så kommer denna duden bort til oss. Bakfra strekker en arm seg forbi meg og legger igjen en note på matbrettet mitt elr hva jeg skal kalle det og sier Call me sometime. haha. Vi blir alle stille og ikke minst jeg som ble skremt livet ut av. Så bryter vi ut i latter x) Altså, jeg fikk et tlf nr fra en dude jeg ikke så, og hvorfor i all verden ringe han da. Hadde jeg sett han hadde jeg kanskje gjort det, jk :) (Just Kidding for dere som ikke veit). Men nr gikk i søpla med restene av maten. haha.

Siden Boys like Girls egentlig var en sitte konsert så trodde jeg det kom til å bli det gay concerten, men neida :) Oppvarmingsbandet fikk alle ned fra stolene :) Husker ikke hva de het, men de var i hvertfall et litt kjent band :p Og når Boys like Girls kom på sceana så var det liv :D Jeg stod først i bulja, men etter noen hopp så stod jeg helt foran ved gitaristen, Paul :) Og ja, han tok på meg. hahaha- FUNNY! Det verste var vel at vokalisten, Mark ødla gibson gitaren sin. Et litet knust hjerte hos meg, menmen :) På slutten når de kasta ut plektere og alt så fikk jeg tak i spillelista :) Elr han gav den rettere sagt til meg! Seriøst, det var såååå fun :D Og så hypre som vi var kjørte vi rundt i byen og gjorde sprell. hahahah



Music: Så klart, Boys like Girls

Friday, March 27, 2009

You wanted to play this game

Gårsdagen bestod egentlig ikke av det store. Etter skolen dro vi bort til vmoren min sin søster og spiste middag. Og mannen hennes er jeg helt sikker på at hadde underholdt Sigmund høyt. Han har all verdens ting, og ikke minst. Han elsker biler! Men i hvertfall, på kvelden dro jeg til Slader å så på film. Husker ikke hva filmen het, men vi så ikke akkurat på den heller x) Endte med at vi ble sittende å snakke om alt mulig. Slader er nok den personen man kan snakke med i timesvis uten å slutte å le elr rett og slett gå tom på samtale emner. Topp fyr :)

Nå begynner seriøst skoledagene å bli kjempe kjedelige. Jeg gjør ikke en dritt i klassen. Elr, jeg gjør jo det, men det begynner å bli så slækt og det liker jeg ikke. Eneste klassen som virkelig har noen lekser nå er engelsk klassen :) Og matte, men det gjør jeg i klassen. haha. Men jeg hater hvordan lærerne dine setter en F på deg fordi de glemmer å putte inn karakteren din. Så nå er det vel 3 lærere jeg må snakke med. Jaja, ikke akkurat no biggie, men plager meg over at jeg har "dårlige" karakterer x) I hverfall etter skolen i dag hadde jeg besøl av områderepresentanten min. Vi snakket om alt mulig rart. Og siden jeg ikke har sett henne på en god stund endte hun med å bli sittende noen timer. Vi fikk snakket om billappen og nå er jeg nesten helt sikker på at jeg får lappen :) Om jeg ikke failier. haha, nah :))) Jeg er skikkelig stoked for det! Så når hun dro måtte vi forte oss til byen fordi vi skulle på noe indianer greier. Japp :) Native Americans ^^ De hadde et sånn show, og jeg ble faktisk ganske fasinert. Stilige greier det.



I morgen tar jeg også turen til St. George for Boys Like Girls :D Haha, jeg gleder meg litt da! Vi hadde håpet på en stor gjeng, men endte med at det bare ble Kristin, Ashley and me :) Men det funker det også. Lurer på om jeg faktisk skal høre på no Boys like girls nå, men det blir sikkert det hele bilturen dit i morgen x) hehe. Oh yeah :) Du skulle vel ønske du var meg nå??


Music: Lil Wayne

Wednesday, March 25, 2009

If somethings going crazy i don't want to waist another minute here.


Jeg er lei av at folk alltid skal klage på EF!

Vil du anbefale EF?
Så absolutt! De oppdaterer deg med info hele tiden og det er alltid lett å få tak i de. Jeg har hørt sykt mange historier om EF som er dritt, men jeg har seriøst hørt like mange fra AFS og de andre. Jeg har en kompis som for tiden er boende i New Zealand, reiser gjennom AFS. Hvor mange ganger har han byttet familie? Ikke fordi han vil, men fordi familien rett og slett er behandler han som dritt. Han bodde hos områderepresentanten en stund, men fikk vite at de ikke likte å ha han der. For en tid tilbake fikk han beskjed om at måtte reise hjem fordi de ikke fant noen famile og områderepresentanten ville ikke ha han. Med pakking og alt klart får han beskjed om at han får bli. Han får familie, men bare to uker etter det skjer det noe med familien og han er nødt til å bytte igjen. Jeg aner ikke hvor mange ganger han har byttet, men det er mange ganger. Og nå tenker han på å gi F i hele saken og dra hjem, men med bare 2 mnd igjen så veit jeg ikke om det er det han gjør. Trist å høre om thought.

EF var veldig gode å gi beskjed om hva som skjer helt frem til jeg dro. Jeg fikk en side organisasjon, noe s
om sugde. For de har jeg rett og slett ikke hatt noe kontakt med i det hele tatt. Oh well,. Familien min er topp. Jeg vil heller si at det finnes flere av de der ute som tror at alt kommer til å bli perfekt når de blir utvekslingsstundet. Rike foreldre ect. Jeg er lei av at folk alltid skal klage på EF. EF er en stor organisasjon og så mye større en AFS and the other ones. I hvertfall det jeg har fått for meg. Derfor er det flere familier som ikke passer for deg. De prøver å finne en familie for deg og om det ender med at de ikke passer for deg så veit jeg om mange som har byttet og fått en bedre familie, men de prøver virkelig even thought min familie ble plukket ut gjennom en tlf samtale. wtf is that? Og det var Cetusa som gjorde dette og altså ikke EF. Jeg skulle ønske jeg bare hadde EF å reise gjennom og ikke cetusa i tillegg for de har forskjellige regler. Og siden jeg meldte meg på EF og fikk cetusa like after the paper work så veit jeg ikke hva jeg skal ta ut fra det. Jeg vil altså ikke anblefale cetusa om du får det som tilleggs organisasjon.

Tuesday, March 24, 2009

Maybe it's not my weekend, but it's gonna be my year.

Tiden går så sykt for for tiden. Kanskje alt for fort. Om under en mnd så er jeg 18 år. 18 år folks. Getting old. Neida, men jeg har aldri helt villet bli 18 år. Betyr så masse. Ok, hva om jeg kommer inn på fester, og jeg kan gjøre så mye mer? Egentlig har jeg lyst til å være 17 år. Den dagen jeg ble 17 år ble alt så mye bedre. Livet altså. Jeg gjorde så mye mer, gjorde noe ut av livet mitt. Mitt beste år hittils, og kanskje mitt 18 års år vil bli bedre? Hvem veit, jeg veit i hvertfall at jeg ikke vil ha all det ansvaret som medfølger når jeg er 18. Alle folks drømmer om å flytte hjemmefra og alt det. Hva jeg vil? Jeg aner rett og slett ikke. Men jeg veit at jeg trives med å gjøre det jeg gjør nå :)

Akkurat nå sitter jeg å tenker på sommer, festivaler, fest, familie turer, lappen?, badestrender og rett og slett freake out! Sounds way fun :) I don't want to waste another minute doing nothing. Ah, den nye sangen til All Time Low spilles om og om igjen. Den er catchy! Sjekk den ut på her : All Time Low

Whey, im so stoked for this!



Music: All Time Low

TURN THE PAGE

Sunday, March 22, 2009

Always one of the guys, one day I want to be That Girl..

Hadde store planer for å legge ut en videoblogg, men siden det klikka midt i så måtte jeg lage to deler. Og de fleste veit at jeg er ganske lat når det gjelder ting så jeg gadd ikke klippe de to klippene sammen. Så yeah, dere får nøye dere med noen ord skrevne istedet for sagt. Fredan dro jeg på et show (lokal band som spilte) sammen med Slader, Mitch and Reuben. For å komme inn så måtte vi også tegne dicks on our hands. haha. Elr de gjorde det for oss :p Jeg syntes det var utrolig gøy, men siden Reuben syntes det var så gay så dro vi ned til Hollywood video og leide non filmer, og deretter dro vi til Wal Mart fordi Mitch skulle kjøpe filmen, Twilight til søstern sin. Vi kom vel dit rundt 11:45 og de skulle begynne å selge de ved midnatt. Og seriøst, køen til å få filmen var nesten hele veien ut fra um, senteret?? Skjønner ikke hvordan folk kan være så inn in Twilight. Jeg har lest boken og den var faktisk ganske bra :) Men når det kommer til filmen så er den sykt dårlig. Ikke på måten den er laget, men fordi "Bella" og "Edward" ikke kunne spille. Det gjorde meg så deprimert. bah.I hvertfall det dere gadd vi ikke så jeg fulge hele køen frem og fant ut at Linsey fra skolen sto nesten helt forrest så vi gav kjæresten hennes penger så han kunne kjøpe filmen for oss, siden man bare kunne kjøpe en film pr person. Så vi slapp unna med flere timers kø :D Så Slader og jeg surra bare rundt på wal mart i handlevognende x) Det var fun :)

Lørdan gjorde jeg ikke stort. Rett og slett en kjedelig dag før vmoren min hentet meg for middag. Så vi dro til byen, og deretter i kirken for å få med oss no sånne greier. Yeah, var faktisk helt ok, og jeg kjente folk der så det var også fun :) hahaha. I dag trengte vi ikke en gang stå opp tidlig for kirken noe jeg likte veldig godt :D Yeah, så fikk sove 2 timer ekstra! Det begynte også å snø i dag :/ Så nå sitter jeg her lat og tired, og lurer på om jeg skal ta en nap. :p Og overskriften er ikke ment seriøst om det skulle komme non forvirringer. Haha

Music: A Day To Remember

Thursday, March 19, 2009

We're about to have so much fun


I går tok jeg turen til byen sammen med Kristin :) Vi gjorde ikke stort før vi fant ut av at vi skulle dra på en baseball game. Det er noe jeg alltid har sett på som kult. Det ser utrolig morsomt ut, og når folka sitter på tribunen osv :) Men neida. Seriøst, det var way gay! Brett sier at jeg må vente til varsity fordi det kommer til å bli mer fun, så nå håper jeg du har rett :) hehe. Derimot synes jeg Americansk football er way cool! Elsker å se på det! Borsett fra det dro vi å spiste på Artic sircle or something :) NAM! I dag har jeg ikke gjort stort. Bare slappet av. Rydda rommet fordi vi skal ha noen som overnatter fra fredan til lørdan, men jeg kommer sikkert ikke til å være hjemme. De skal i Kirka og slikt, noe jeg sikkert ikke skal. Jeg har også titta litt på nettet etter ting, men fordi jeg er så flink så kjøpte jeg null og niks :D haha. Etter en samtale med Sveinung i kveld så fikk jeg også oppertuny'n college i usa på kartet igjen :) Jeg er stoked!

Nå har jeg registrert meg på Bloggurat.

Music: Miley Cyrus faktisk :p

Tuesday, March 17, 2009

"Who created God?"


I dag hadde jeg altså min speech about Sophies world. Boken jeg leste for engelsk klassen. Seriøst, jeg har ikke vært så nervøs på lenge, men jeg tror jeg klarte det helt fint :) Men mens jeg var der oppe fikk jeg alle de spørsmåla i huet mitt. Ikke bare de spørsmåla som Sophie or Sofie, whatever you like, fikk. Min speech utviklet seg til et philosphisk spørsmål alle lurte på. Hvem skapte Gud? Med en lang samtale med Slader om dette fikk jeg vite at mormonene virkelig ikke viste, men i bibelen så står det. In the begining it was God. Blabla. Yeah, er det noe vi gjør så er det å diskutere slikt. Fikk også vite at mormonene ikke tror på aliens. Well de gjorde på en måte det. De tror på at det finnes en annen verden med mennesker sånn som oss, men vil vi kalle de aliens da? De er jo som oss, bare fra et annet sted?

For første gang fortalte jeg vmoren min at jeg virkelig ikke visste hva jeg trodde på. Jeg tror på Gud, men mye i bibelen skjønner jeg ikke noe av, gir ikke no mening for meg. At jeg skal gi mine tanker, hva jeg tror på ut av en bok jeg ikke en gang veit om er den rette boken? Ja, jeg er lost. For jeg vil virkelig tro på ting som jeg veit er ekte. Jeg kan tro på Gud, men da må han også vise meg på en elr annen måte at han finnes. Jeg veit ikke en gang om jeg tror på noen Gud selv om jeg sier det. For hver gang jeg snakker om det så kommer jeg bare lenger og lenger fra den Gud som finnes i bibelen. Får vel heller si det slikt, jeg tror på en Gud, men det trenger tilfeldigvis ikke være den Guden som finnes i bibelen. You know. Og ikke at kirken gjør at jeg tror mer på han. Vmoren min got saved. Jeg hører alle de historiene om folk som blir saved, men ingen ting skjer med meg. Jeg tror kanskje ikke hard nok? Slikt som når gutten på Polar Express. Han trodde ikke på nissen, men med en gang han viste at han virkelig trodde på han så viste han seg. Hvem veit? Elr kanskje jeg bare er en fantasy figure in this book? Slikt som i Sofies verden?

Og, detta er seriøst et emne jeg kan snakke lenge om. Men ikke i kveld for jeg er trøtt :) Night

Music: A day to remember

Monday, March 16, 2009

Yellow Butterfly? I still hate them

Tenkte jeg bare skulle blogge litt før jeg tok kvelden. Ikke at jeg har så mye å skrive om, men jaja :) Jeg er sykt trøtt fordi jeg har trent i hele to timer i dag. Haha, ikke mye, men mye for meg. Altså nonstop. Jeg er ganske stolt over meg selv :) Så nå har jeg også vært flink med å vaske klær og dusja. Kroppen min er ikke vandt til alt dette for jeg er tross ikke vandt til å trene. I hvertfall ikke jogging or whatsoever. Men jeg veit at jeg en dag skal bli flinkere til dette ^^ I morgen er det St.Patricks day. Vi må altså wear green the whole day at school, men jeg har bare NOFX t-skjorta mi så det får funke :) Den er ganske fet veit jeg i hvertfall! hah! Det er så deilig ute nå også. Føles nesten, bare nesten ut som sommer ^^ Og jeg elsker når det ikke er en eneste sky på himmelen, noe som det ikke er her nesten i det hele tatt. Skyfri himmel og sol :D Elsker det!

Nå har jeg også fått meg twitter folkens ^^ Ikke at jeg skjønner så mye av det og at jeg skjønner hvorfor man egentlig har det, men det får da funke.. yeah ^^

Seriously, jeg er trøtt som fy! I kveld skal jeg sove 8 timer, noe jeg ikke har gjort på lenge :D (om jeg så får det til). Tar kvelden så fort klærne mine er ferdig i tørketrommelen.


Haha, sorry for nice bilde Slader :) Mitch i bakgrunnen. hah
Outfit bilde i guess. Bukse fra bik bok, jakke fra søstern, skjerf fra only, øredobber fra forever21.

Music: Meg and Dia. .... Monster, Slader og min sin sang x) haha

Saturday, March 14, 2009

Some boy take a beautiful girl and hide her away from the rest of the world...

Yep, i dag gadd jeg rett og slett ikke stå opp for å stå på snowboard elr ski. Jeg var så sliten fra siste uka som har bestått av lekser og lekser. Jeg er en straight "A" stundet nåå ^^ 4.0 i karakter noe som er det beste man kan få. Ok, så er det sikkert kjempe mange som har det, men jeg er tross alt ikke den flinkeste... I går var jeg på et komi show, noe som var utrolig. Trodde først at jeg ikke kom til å skjønne mye av humorn siden jeg er så dum med amerikansk humor. But guess what, i laught all the time ^^ Var way fun! Men yeah, Tyician and me henta Kristin and Ashley så de ble med oss også. Og den 28. mai så tar Kristin og jeg turen til St. George for å se Boys like girls!!! :D STOKED!




Music: Meg and Dia

Friday, March 13, 2009

Electroshock

Ohh, Om en halvtime ca så skal jeg altså til skolen for å gi blod. Blodgiver som Elisabeth sa. Skal gi to kopper så jeg veit ikke helt hvordan jeg kommer til å være etter det. Jeg gruer meg, samtid så bryr jeg meg ikke. Sprøter og slikt har aldri gjort meg noe, men når det er snakk om å ta blode ditt så er det noe annet. I'm stoked in one way :) Wish me luck ^^ hahahaa


Music: 3OH!3

Thursday, March 12, 2009

"Its ok, you can call her dude"

Man, som jeg sliter med engelsken nå. Vi skal skrive et paper about the book we read. Og ikke på den måten som å summere opp det vi har lest, men vi skal faktisk um, hvordan sier man det på norsk? Binde det sammen med verden i dag, hvor du står i boken og alt mulig dritt. Jeg leste Sofies verden og med så mye fakta så skjønner jeg ikke hvordan jeg skal døtte alt inn i en 4 min speech. Ja, vi skal holde foredrag or whatever om boken også, noe jeg gruer meg sykt til. Det eneste vi får ha med er noen notes som skal bestå av 20 ord. Yep, wish me luck ^^

Har vel ikke skjedd så mye stort i dag bortsett fra at jeg dro på the talent show på skolen. Ganske freshed. Noen folk var utrolig flinke, mens andre ikke viste meg mer enn et fortjent brunk med øyet. Siden jeg bare dro dit uten noe talk to the people i know endte jeg opp med å sitte med Garrett... Neida, han er nok den morsomste fyren jeg veit om :) Slikt som i matten i dag. Læreren våres er helt syk, nei nå tar jeg vel i, men hun er seriøst dum. Hun sender folk ned til levels all the time of no reason. Skulle ikke bli forundra om jeg er den neste. Ja, mamma. Ikke bli sur om jeg blir sendt ned til levels (istedet for detention så har vi altså detta). Noe jeg nesten er helt sikker på kommer til å skje ;o Naah :) Elrs, .... I dag våknet jeg et kvarter før jeg måtte være på skolen, nesten så jeg ikke fikk lyst til å dra. Første time hadde vi.... jk :) hahahah. Men jeg våknet seriøst 15 min før jeg måtte være på skolen :/

Og what? Fredag den 13.? Noe dritt som kommer til å skje? Nah, bare min kjære venninde som har bursdag i dag ^^ Ønsker henne en knall dag, med masse gaver og kaaaakeee :D NAMMM!! Gratulerer med dagen, Mari :) Du er en av de beste <3 Love ya

Well, have to write my paper. Later guys :)

Music: Amy Kuney just because i need the music for writing my paper ^^

Wednesday, March 11, 2009

You better lose yourself in the music

I love how easy it is to get to stuff where i live. Food, things, get to things ya :) I went to lunch with Brandon at la villa today. I got the usual, natchos :) I didn't use to like food like that at all. At least not natchos and burrito. I tried burrito for the first time in Los Angeles and i was pretty sure i wasn't going to order that again. But i don't really know what happened. I guess everybody ordered it so i tried again, and of some reasons i love it now :)

Yesteday i went to the Remmettes review. It's the end of the season, so they put together a dance show for the people. They danced all the dances they made through the year. And I have to say that i was amazed. They're so good :) Its not like they're dancing hip hop or anything, hm. I don't really know what it is, its pretty cool thought ^_- I wished the school in Norway were more like the ones they have in US.

Haha, nei detta var gay :) Jeg tar heller å skriver noe på engelsk og noe på norsk ^^ Spørs hva jeg er i mood til.


Music: Switchfoot :)

Monday, March 9, 2009

Say goodbye Hollywood

From now one im going to post in english. Well after this one. Cuz i basically wrote this blog before i decided to do this in english :) So yeah. Wish me luck!

Dagen i dag har vært så utrolig slitsom. Jeg fikk jo tross alt mindre søvn i natt med tanken på at vi stilte klokken tilbake og jeg ikke var trøtt når jeg skulle være trøtt. Derfor senere i seng og tidligere opp. Gay! Skolen started med web page design. En av de få klassene jeg hater sterkt. En ting var når Dylan, Josh og Garrett var i klassen. Men de har alle bytte fordi de måtte ta food. Nå er det bare meg og Reuben igjen. Og det er sykt kjedelig. Får vel holde ut. Bare 25 dager igjen av de klassen :) I engelsken i dag fikk vi tilbake iterveiw thinga våres, og utrolig nok så fikk jeg bedre karakter enn de fleste i klassen. Jeg fikk en A :) Og jeg har ikke hatt en A som sluttkarakter før. hehe. Det er bare fordi jeg byttet lærer :) Av en elr annen grunn så likte ikke hun andre meg. Elr jeg kan vel ikke si at hun ikke likte meg, men jeg er helt sikker på at hun hadde noe imot meg.. Mange som er enige med meg der. Lame if you ask me. Elrs i dag har jeg bare vært hjemme og slappet av. Har ikke gjort stort. Prøvde å sove før vmoren min kom å vekket meg. eheheh....

Og ikke for å glemme det. Jeg har altså gått opp 10 pounds :/ Men det er ikke så ille har jeg funnet ut :) Det er 5 kg på den lange stunden jeg har vært her. Jeg driver ikke med noe sport. Ikke en dritt. Og noen ganger så lurer jeg på om jeg har gått opp mindre enn 5 kg fordi jeg teknisk sett ikke veide meg før jeg dro. Jeg bare yeah, antok at jeg veide det. Men japp, jeg har altså planer om å gå ned de kg. And... Jeg snakket med ho andre utveklingsstudenten i dag og hun skjønte ikke hvordan jeg kunne holde meg så tynn and im like: Um, i gained 10 pounds...??? And she's like: I beat you, i gained 25... 25 pounds.. WTF :o Hun driver med sport og alt. 12kg.???? Tuller du? :p Og etter en runde så fant jeg ut at de fleste hadde gått opp mer. Gjennomstnittsvekten for å gå opp er tross alt 8kg. Så jeg er under :)


Music: Eminem går i øra mine 24/7 nå :)

Saturday, March 7, 2009

Watching the world pass me by

Så denna helga sov jeg oppe i Brian Head sammen med Shantelle og Shelby :) De hadde leid en hytte der oppe så vi kosa oss masse med film og god mat ^^ Vi gikk også tubbing noe som var så varmt. Denna var innendørs. Vinduene på rommet var ødelagt så kald luft kom inn, men det var fortsatt varmt. Det eneste som var minus, ikke at det var noe minus heller var at vi nesten ikke kunne se der inne. Men vi så nok :) Vi bodde heller ikke på en liten hytte, og de klaga over at de egentlig ville ha en større. Men jeg syns denna var bra nok :D Way bra! Morgen etter, i dag våknet vi til nesten 2 feet snow utenfor x)


Wednesday, March 4, 2009

So i guess i need more than 4 hours sleep...


Er så deilig når vi slutter tidlig på skolen. Den siste uka har vi slutta 13.30, men faktisk så bryr jeg meg lite om når vi slutter for skoledagen går så fort. I dag hadde jeg også interview i engelsk klassen min. En ting er å snakke om livet ditt på norsk, men når du må gjøre det på engelsk så må jeg tenke mer på ordvalga jeg gjør. Men jeg tror jeg klarte det ganske bra :) Jeg er tross alt en foreign exchange student ^^ Har egentlig ikke gjort så stort mere. Jeg dro på la villa med Lauren and Bree å spiste natchos med bean and chees ^^ NAM! Planer om å ete burrito, men siden jeg skal ha den til lunch i morgen så venta jeg heller ^^ Nå skriver jeg choir thing greia mi så japp :) Gleder meg til helg da! Deilig ^^ Fortesten, hva skjer med påskeferien her nede? Bare tre dager? Thats pretty much fucked up. Sorry, :)

I pretty much look gay :) But whatever, Tyician always look good ^^

Music: Eminem ^^

Tuesday, March 3, 2009

You had me and, hello

Siden jeg sitter her sjuk og ikke har stort å gjøre så har jeg brukt dagen på å redigere bilder, noe jeg fort fant ut at jeg sugde på xD haha :D Men fun, ja! Så jeg bestemte meg heller for å vise dere det første jeg skal gjøre når jeg kommer hjem ^^ Altså ikke i rekke følge.. Bare ting jeg veit at jeg skal gjøre!

  • Tell about all these things I've done down in US, to my family and friends
  • Nellie og Nathaniel !!
  • Dinner at Pizza Pino
  • Christmas dinner :D
  • Wow,! I can't forget the thai food :D
  • Besøke Mari og Kristine på skolen! Oh yeah ^^ haha
  • Hove festivalen?
  • Dra til Moss under en skole dag og besøke Erik :D
  • West Coast Riot
  • Sweden Rock festivalen med Jee og Pam! See Ole Simen spille ^^
  • Family trip to Åmål! Overnatte hos Jee ^^ (Don't even say no:)
  • Rett og slett slappe av
  • Se etter bil! hah :D
  • Rett og slett norsk food

Musikk: Good Charlotte

Monday, March 2, 2009

"You can't trust everyone you meet"

Hva jeg savner fra Norge:
  • Familie, venner ++
  • Sene, way sene kvelder med venner og film :)
  • Bare slappe av, vite at familie er der for deg <3
  • Vite at om du gjøre noe feil, så betyr det ikke at du må dra til et annet land.
  • Tantebarn som vekker deg opp når du sover hos søstern (som av og til kan være irreterende)
  • Mor som snakker fornuft i deg
  • Din egen seng (som jeg kjøpte selv) ^^
  • Våkne opp til full musikk spillende nede i stua. Og da snakker vi også bra musikk!
  • Thai mat! Mammas mat!
  • Sette cd spiller'n på fult nivå å danse rundt ^^
  • Være hjemme alene til tider
  • Alt finnes rundt hjørnet
Things about Utah i will miss:
  • How easy you can get to stuff, like concerts ++ :)
  • People calling you to wake up asking about going snowboarding
  • The easy classes
  • Fast food hah, i simply love food
  • Drivers liecence when you're 16!
  • All the football games :/ Probably Baseball too
  • My friends down here
  • Starbucks

We all need a change. I need something get me right.



Og om du leser bloggen min legg gjerne igjen en kommentar. Utrolig kjedelig å blogge når jeg bare blogger for meg selv.

Sunday, March 1, 2009

At least i put a smile on


Jeg er så lost for tiden. Jeg aner ikke hva som skjer. Tror jeg har kommet i en periode hvor alt virker så unødvendig. Jeg føler meg så slem. Føler at alt bare går forbi meg. Hvor ble det av alle sammen.... ? Forandrer jeg meg?

I helga har jeg egentlig bare hengt sammen med Kristin og Slader :] Fredag så var vi en bursdag, men var så kjedelig, og siden det bare var en dropp innom bursdag stakk vi etter 30 min. Hentet Garrett og Reuben før vi dro videre til en fire. Tror aldri jeg har vært på en så kjedelig fire før. haha :] Menmen, vi stakk like etter. Dro hjem til Reuben og så film :) Yep, ikke mye som skjedde den kvelden. Lørdan så dro Kristin og jeg til byen for å ta en hårklipp. Jeg ble egentlig veldig fornøyd siden jeg hadde sykt langt hår. Klippet kanskje bort 3-4 inches ^^ hihi. det er deilig å ikke ha så dritt slitt hår. Etter det skulle Kristin på en date og insisterte på at jeg skulle være med. Jeg ville egentlig ikke, men etter en tur hos panda express forteller hun at hun har ordnet date til meg :o Altså en blind date. wtf, Kristin :D ahaha. Um, jeg kunne jo ikke si nei da, så jeg ble med. Viste seg vist at jeg kjente fyren og det ble heller en venne treff. Og det var liksom ikke en hock you up thing heller, bare fordi jeg skulle være med -.- Men bah, skjønner ikke hvorfor jeg i det hele tatt ble med x) Så dro vi den nye iskrem baren de hadde fått i byen. NAM! Jeg elsker strawberry shake ^^ Så dro vi å så på He's not that into you.. Grei film, kunne vært bedre. Haha. Så dro vi hjem. Kjørte Kristin hjem, å Slader og jeg kjørte rundt i p-town før vi dro hjem. Så møtte vi Garrett og Reuben så vi ble sittende i bilen to timer før vi faktisk fikk tatt oss turen hjem :) Men det var fun.

Så nå sitter jeg å hører på A Day To Remember.. Jeg elsker det bandet ^^ hehe